Laden...
Naar Facebook

Pubquiz

Iedere eerste dinsdag van de maand spelen we een pubquiz in Kloek Vredenburg! Honderd vragen waarin we de algemene kennis van jou en de rest van je team op het gebied van onder meer entertainment, geschiedenis, sport, aardrijkskunde, politiek en wetenschap testen.

In tien verschillende ronden - waaronder een plaatjes-, audio- en muziekronde - van tien vragen bepalen teams van maximaal zes personen wie zich de beste mag noemen. Voor de teams die als eerste, tweede en derde eindigen, liggen mooie prijzen klaar. Bovendien zijn tussendoor ook nog wat kleinere prijsjes te winnen.

Inschrijving start om 20.00 uur, om 20.30 begint de quiz. We verwachten zo rond 23.00 uur de winnaars te kunnen feliciteren. Deelname bedraagt 4 euro per persoon, te voldoen bij inschrijving. 

Meld je team vooraf aan de quiz bij ons aan en je krijgt twee extra gratis bonuspunten. Die zouden aan het eind van de rit zomaar het verschil kunnen maken tussen wel of geen prijs. Geef je teamnaam en het aantal teamleden aan ons door of via jochem@upbeatles.nl en we noteren jullie voor de bonuspunten. 

MAAR LET OP: voor het reserveren van een tafel moet je bij kloek zelf zijn h
iervoor vragen wij u te mailen naar kloekutrecht@gmail.com, graag horen wij dan van u : jullie teamnaam, het aantal eters/deelnemers en het tijdstip dat jullie komen eten. Reserveren bij kloek kan alleen op quizdagen.

×